favo appar

Jag är en av de som alltid använder min mobil. Jag har med mig den vart jag är går och har den alltid i handen. Den ger mig någon typ av trygghetskänsla. Kan er mobil ge er en trygghetskänsla?

De appar som jag använder mest är just nu Snapchat där jag kommunicerar för det mesta med mina vänner. Jag älskar appen, älskar att fota och vara kreativ så de är en guld app! Lägg till mig vetja, @olivia_malm

Instagram är också en guld app som jag använder varje dag. Jag lägger ut bilder där varje dag, ibland två om dagen faktiskt. Jag älskar att redigera och fixa med foton. Heter Olivia_malm där också om någon är sugen på att klicka in sig där :)

Jag ladade ner en app för inte så länge sen som heter till körkortet och den är super bra!! Jag ska någon gång i livet ta det där kortet och jag känner att det skadar inte att läsa lite nu!

Sist men inte minst är Spotify och jag lyssnar ju på musik heeela tiden. I badkaret, på gymmet, i klassrummet och på bussen. Överallt! Om ni har tips på ny musik får ni gärna tipsa mig

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,

Älskar också den körkortsappen!!

nouw.com/matildardn
oliviamalm
oliviamalm ,
Hoppas den hjälper oss båda till 100!!!
nouw.com/oliviamalm