Helg doppet i sjön

Hej underbara ni! Hoppas att ni har haft en super bra vecka och en bra helg. Det har jag och jag mår så otroligt bra just nu. Det känns som om det är mycket roligt på gång och jag har väldigt mycket att se fram emot.

Idag gick jag och min mamma ner till sjön för att ta vårt helgdopp som vi gör varje helg. Det är så himla mysigt och det är en underbar utmaning. Jag kan inte förstå att vi har börjat att bada och att vi ska försöka göra det året om. För mig känns det galet då vi knappt har badat i Sverige på somrarna.

Men som sagt så är det en magisk känsla, en så rolig sak och jag tycker att alla ska testa. Vem vet ni kanske också fastnar för det och helg badar varje helg precis som mig. Gillar ni att bada?

Idag var det sju grader i vattnet och det sjunker ungefär en grad varje vecka. Det var iskallt men så uppfriskande, det vart en helt annan känsla nu också när det var lite snö som hade lagt sig på bryggan. Underbar första advent!

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,

GALET men sjukt imponerande 💕

nouw.com/ebbabrage
amaliev
amaliev,

Dere er så tøffe! Er helt sikkert helt sykt forfriskende, hadde gjort det jeg også hadde jeg ikke vært en fryse pinne, bader så vidt på sommeren 😋 😁

nouw.com/amaliev