Klantig värre

Igår gjorde jag bort mig riktigt ordentligt... Jag skulle sälja några plagg till en tjej via appen Shpock men tror ni inte att jag tappar bort påsen på Coop och någon snor den?!! Jag fokuserade så mycket på att skala min banan och gå till tunnelbanan så jag la ifrån mig påsen och gick därifrån.... Jag är så himla trött efter att jag och mamma lämnade blod, tror jag fick hjärnbrist faktiskt. Måste ta mina hjärntabletter bättre om jag ska orka. sista tiden på praktiken Men till saken nu haha om jag inte hade pratat med min kille i telefon hade jag åkt in till stan och träffat tjejen utan påse! Hur sjukt haha, Åhhh klantigt gjort utav mig! Det var han som började prata om den och då insåg jag att jag inte hade den i handen längre.

Idag däremot ska jag vara på praktiken hela dagen. Vilket som är kul men som kräver mycket energi som jag inte har just nu... Efter praktiken ska jag sälja ett par skor och jag hoppas att jag kommer ihåg att ta med dig de då! Ni får påminna mig hahah. Sen ska jag möta min kille och vi ska äta middag ute. Super mysigt! Han ska åka bort igen så vi passar på att lyxa till det! Se vid 19 har jag träning och det är julavslutning. Sjukt tråkigt faktiskt, jag vill så gärna att det ska hålla på längre!! Men tyvärr så blir det inte så. Efter träningen hämtar P mig så ska vi åka hem till mig och mysa med choklad och film.

Onsdag har jag inga planer förutom att åka en sväng till gymmet. Men på torsdag hörrni då är det äntligen dags för mig att klippa mig igen! Mitt hår har blivit så sjukt långt och jag börjar tröttna. Kan ni också känna så ibland, att det blir jobbigt när håret växer för snabbt och bli för långt? Jag hade tänkt att köpa lite julklappar medan jag är igång då också. Lite svårt det där med vad man ska köpa men jag lär nog komma på något! Och på kvällen ska vi fira pappa för att han fyller år!!

Medan vi ändå håller på med att fira födelsedagar kommer vi att fortsätta att fira min bror. Hela släkten kommer hem till honom på fredagkväll. Snacka lite skit, fika och bara umgås. Vilket jag älskar!

Sist men inte minst är det finally helg och jag kommer spendera den framför datorn med en himla massa plugg. Har sjukt mycket som ska lämnas in nu innan lov! Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Oh no, så jäkla typiskt!
nouw.com/makeupbyekholm
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst men men det är bara materiella saker, får tänkta positivt! Ingen blev skadad 😊
nouw.com/oliviamalm
isabelhakansson
isabelhakansson,
Men åååh fyfan va irriterande och så otur 😟 Kram på dig <3
nouw.com/isabelhakansson
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst har aldrig tappat bort något förut så det suger 😟 Kram kram
nouw.com/oliviamalm