Last night bro

Hej mina kära vänner! Hur mår ni? Jag mår mycket bra. Det var första träningen idag på fem veckor, vi har haft lov. Det gick så himla bra! Jag gjorde volter som jag aldrig gjort förut så det kändes super bra!!! Nu vill jag bara träna mer och mer.

Igår kväll var jag med Philip på resturang och bio. Vi såg Jumanji och den var bra! Tipsar er om att se den!! Vi satt på balkongen i salong ett vilket som var super mysigt men vi satt inte så skönt haha. Vi var kanske för långa för de stolarna jag vet inte men det var det enda nackdelen. Vi klagade till en av de som jobbade där men hon kunde inte bry sig mindre. Jag tycker ändå att de kan kompensera oss med en biobiljetter eller något liknande eftersom att vi betalade pengar för att se filmen och för att få sitta själva. Balkongplaserna bör ju vara bättre än de där nere tycker jag. Men det slutade med att vi satt själva, obekvämt och tappade fokus från filmen ibland då rumpan domnade bort var femte minut.. Dålig service som inte tar hand om sina kunder...

Direkt efter att vi hade ätit middag gick vi till Espresso House och tog en fika hahah tjocka I know. Men det var ungefär en timme tills bio började så vi passade på att ta en kopp kaffe. Super gott! Jag försöker lära Philip att dricka kaffe, det tar sin tid men vi är på god väg. Det är ju en social grej att ta en kaffe ihop så han får lära sig de nu, stackarn måste lida.

Fikan vi åt direkt efter att vi ätit middag gjorde så vi fick grov matkoma så vi gick en promenad. Dock så var det galet kallt ute så vi gick in på ett hotell som heter Hey Market, de ligger på Hötorget. Där satt vi ett tag och sen gick vi till bion. Vi har haft en super mysig helg och idag har vi vart med varandra hela dagen också. Så fredag vart de träning och köpa godis, löradag bio och söndag hemma mys, Man måste verkligen ta vara på de människor man älskar! Umgås med era nära och kära!!

Gillar

Kommentarer