Måste härifrån

Hej på er! Hur mår ni? Hur har er dag varit? Jag är som vanligt jättetrött och känner mig lite lätt svimfärdig. Som det ser ut just nu ska jag åka och gymma en snabbis sen hem och plugga med Philip. Det ska bli ganska kul, vi har aldrig pluggat hemma tillsammans förut.

De regnar och jag känner mig inte alls taggad på att gå till gymmet. Men jag hoppade över träningen igår och tränade inte heller i måndags så tekniskt sätt måste jag träna idag. Jag får försöka hitta någon inre kämparglöd som gör att det här passet blir grymt!

På senare tid har jag blivit jättetrött och känner att bara åka härifrån. Lämna Sverige och åka utomlands. Hur Najs skulle inte det vara?! Sola, bada, upptäcka och bara ta det lugnt. Jag har en resa in bokad som det är lite mer än hundra dagar kvar till. Jag får försöka se att det kommer gå fort... Hundra dagar är ändå mycket! Det kanske går fortare om jag slutar räkna ner.

När jag tittar i mitt kameraalbum från gamla resor blir jag så avis på mig själv Hahah. Jag måste lära mig själv att uppskatta vissa stunder i livet. Typ som när jag är utomlands... För nu när jag sitter här hemma i kalla, grå och regniga Sverige vill jag bara åka tillbaka! Tar ni vara på stunder?

Gillar

Kommentarer

ebbajosefines
ebbajosefines,

Jättefina bilder!

nouw.com/ebbajosefines
oliviamalm
oliviamalm ,
Tycker du? Kul o höra, tack Ebba 😊
nouw.com/oliviamalm
ineees
ineees,
Så härliga bilder! Känner likadant<3
nouw.com/ineees
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt och höra att man inte är ensam 😊 Tack fina du
nouw.com/oliviamalm
westmankajsa
westmankajsa,

vilka härliga bilder! De får mig att drömma mig bort till sommaren 😊

nouw.com/westmankajsa
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst, jag vill mer än allt ha sommar nu 😊
nouw.com/oliviamalm