Min diagnos?

1. Om någon väcker mig när jag har möjligheten att få sova ut blir jag skogstokig. Jag blir så fruktansvärt arg och irriterad när folk väcker mig så jag skäms nästan. Men tror det har med att göra att jag älskar att sova och så förstör någon de för mig ska de få höra de haha.

2. Att borsta tänderna i duschen är Gudsgåva. Det är så sjukt najs man känner sig 110% mer fräsch när man går ut ur duschen, och jag kan inte förstå varför jag inte provat det tidigare. Ni som inte har provat de ni har missat något kan jag säga!!!

3. Jag tror jag har berättat det här förut men jag kan lätt trycka i mig 200g choklad på en kväll. Helst 200g om dagen! Jag blir så himla glad av choklad och det sjukaste är nog att jag aldrig går upp i vikt eller får finnar av de.

4. Kanske så har jag någon diagnos eller så är det bara såhär jag är. Men jag pratar som en neandertalarebokstavligen alltså.. Jag säger "rang" istället för "ringde", "gö" istället för "göra" och så vidare. Alla jag brukar umgås med vet att jag pratar så men de som inte känner mig tror att jag är dum i huvudet...

5. Jag har kanske 100 bollar uppe i luften just nu. Jag bloggar, gör youtube, studerar, modellar och jobbar på kontor Hur har jag ens tid?? Jag har helt ärligt ingen aning hur jag kan gör allt men jag älskar det och så länge jag tycker om det ska jag fortsätta!

Gillar

Kommentarer

nataly
nataly,
Haha är likadan på punkt ett.
nouw.com/nataly
oliviamalm
oliviamalm ,
Hahah skönt och höra att man inte är ensam!
nouw.com/oliviamalm