Min helg i bilder

LÖRDAG

Jag och min familj åt brunch på ett ställe i stan som heter Trattorian för att fira mig, mamma och min mormor som fyllt år. Det var så najs och mysigt. Vi åt massor och skrattade massor. Jag kan starkt rekommendera det här stället för er som gillar att bruncha. Jag kan säga er att de var första men inte sista gången jag åt där.

Efter att vi hade brunchat var det nästan ett måste för mig och P att gymma. Vi hade ätit så mycket att det var sjukt. Vi brände av ett pass och sen vart det filmkväll.

SÖNDAG

Min dag började redan vid klockan nio och jag hade brutal mensvärk. Jag kunde inte somna om och mådde så dåligt. Vi åkte iväg till ett apotek och köpte medicin. Innan vi åkte borstade jag svart, eller det är så jag säger haha. Jag borstade tänderna med Teeth Witening som är en tandblekning som är grym. Älskar den :)

Det var ett måste att köpa med oss en kaffe från vårt stammis cafe. Deras vaniljlatte är gudomlig! Sen var jag tvungen för att få lite energi. Det var längesen jag var ute så tidigt på morgon på en helg.

Vi svängde förbi Rituals för att köpa presenter till mamma och det blev hur bra som helst!

MÅNDAG

Redan vid klockan ett var jag och P påväg hem till en i min klass för att hämta Newbody packet som vi såld inför studenten. Vi köpte sushi till lunch och sen åkte P på träning och jag åkte hem.

Min kärlek , mitt allt! <3

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Verkar som du haft en riktigt fin helg!! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
oliviamalm
oliviamalm ,
Det har jag, hoppas du haft det minst lika bra 😊
nouw.com/oliviamalm