Mina drömmar

Innehåller affiliate-länkar

Att kunna leva på bloggen är nog min största dröm som jag har just nu. Jag älskar att skriva, fota och allt där i mellan, det är något med det kreativa som lockar mig! Jag har ett otroligt stort intresse för mode och att få kunna jobba med något som har med det att göra (min blogg) skulle vara så sjukt kul! Jag är en tjej som kan jobba med vad som helst egentligen. Skola, kontor, butik, salong och så vidare men just nu är mitt absoluta drömjobb bloggen. Eller ja sociala medier överhuvudtaget. Vad är ert drömjobb?

Som ni redan vet så älskar jag att åka utomlands, speciellt till varma länder! Så en av mina drömmar är att åka till Marbella, Ibiza, Portofino, Thailand, Australien och en himla massa andra ställen. Jag vill upptäcka och se saker. Kanske inte statyer och sånt utan vattenfall, vilda djur som tigrar, elefanter och giraffer som lever fritt. Tänk vad coolt!

Enda sen jag var liten har jag velat ha en hund men aldrig fått en. Jag har vart hundvakt och umgåtts med folk som har hund men att få en liten hundvalp är väll ändå allas dröm?!! Jag skulle kunna döda för att få en hund. Jag är så otroligt lycklig när jag är med hundar haha.

Jag trivs väldigt bra här där jag bor just nu men jag skulle helst vilja flytta utomlands. Helt ärligt gör Sveriges väder gör mig deprimerad speciellt nu. Det är mörkt när jag kliver upp och mörkt när jag kommer hem från jobbet. Om jag skulle kunna flytta till ett land där det är sol och blå himlen hela tiden skulle mitt liv bli liiite bättre. Eller om jag bor i Sverige på sommaren och sen på vinter tar jag mitt pick och pack och flyttar till ett varmt land. En dröm som skulle få min hälsa att bli 100 gånger bättre!

Skaffa egen lägenhet är också en otroligt stor dröm jag har. Men som ni vet så är det sjukt svårt att få lägenhet här i Stockholm så det lär väll ta ett tag innan jag kan flytta hemifrån. Men tänk att få inreda sitt egna hem, äntligen skaffa en hund, komma hem till sin partner och bara känna att man har ett eget ställe! Få känna sig vuxen på riktigt. 

Liknande jacka: KLICK / Tröja: KLICK / Jeans: KLICK / Skor: Isabel Marant / Väska: Gucci / Smycke: Thomas Sabo

Gillar

Kommentarer

moachatillon
moachatillon,
Amazing tjejen! Skitsnugg är du!
nouw.com/moachatillon
oliviamalm
oliviamalm ,
Mäster fotografen! Du är snyggare
nouw.com/oliviamalm
juliazentio
juliazentio,
så snygg! det är verkligen en dröm men känns så långt bort!
nouw.com/juliazentio
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Julia, kanske låter som de är långt bort men de väntar bara runt hörnet vissa av de!
nouw.com/oliviamalm
emmakmoberg
emmakmoberg,
Hoppad dina drömmar går i uppfyllelse! 😍
nouw.com/emmakmoberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Det hoppas jag också! Det ska det nog göra också inom kort 😊
nouw.com/oliviamalm
HannahOster
HannahOster,
Åh!! Du måste skriva till mig och läsa mitt inlägg här: http://nouw.com/hannahoster/vill-du-bli-min-nasta-samarbetspartner-32056316 Kram <3
nouw.com/hannahoster
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag har hund och han ger så otroligt lycka! 😍
nouw.com/emmamehrali
oliviamalm
oliviamalm ,
Avis på dig!!! 😟
nouw.com/oliviamalm