Skönhet, träning & mat mässa

Godkväll! Jag, min mamma och min mormor var på en mässa idag där det var tre olika utställningar som ni redan läst i rubriken. Det var skönhet, träning och mat mässa så med andra ord det fanns något för alla. Men alla tre har faktiskt stor betydelse för oss och alla tre har en koppling till varandra! Vi sminkar oss för utsidans skull, tränar för att stärka oss som faktiskt har med insidan och utsidan att göra sen även med mat. Vi är vad vi äter som man brukar säga.

Inne på mat mässan var det otroligt mycket folk det var bara jobbigt helt ärligt. Jag blev svimfärdig och höll på att dö av värme. Tänk er att det var tiotal ställen där de stod och stekte mat och flera hundra människor som är i samma lokal. HOT! Jag tror det var mest folk där inne faktiskt. Skulle vilja gått runt där längre men vi vara bara inne och vände. Jag sprang även en vän där som jobbade så det var kul!

Åhh absoluta favoriten var ju ändå skönhets mässan!! Naglar, smink. hår, tänder, massage och en himla massa andra saker. De hade utställning med några modeller också som var så sjukt snygga! Tänkte att jag visar er de bilderna sen när jag tittat på de lite extra. Jag passade på att fota till skolans uppgifter också. Har en himla massa fotoläxor just nu.

Vissa utav montrarna var så sjukt fina! Inne på träning var det vissa som såg ut som om det inte alls tog det seriöst medan inne på skönhet var det 110% all in. Vi som tittar uppskattar ju ändå när det ser välkomnande och fint ut. De delade ut en himla massa gratis prover. Tidningar, dricka, choklad och så vidare. Me like! Jag har gått på två mässor tidigare och undrar varför jag aldrig gjort de oftare?! Det var så kul, speciellt nu när det var något som lockade mitt intresse. Vet någon som ska börja hålla utkik efter mässor! ;)

Gillar

Kommentarer