To do list

Thank god att det är en ny vecka men är ändå på något sätt jätteotaggad för den här veckan. Jag har så fruktansvärt mycket att göra!! Jag satt med helg vloggen hela kvällen igår, det gick verkligen inte som jag ville. Allt krånglade och jag blev galen! Idag måste jag fota till mitt projekt som ska redigeras i morgon, hej sista sekunden arbete... Vi ska fota 10 olika personer och eh ursäkta men jag känner bokstavligen typ bara 2 stycken. Så om något går snett i morgon är allt kört. Håll tummarna för mig!

Varför blundar jag på bilden för??? Bortsätt från fotoprojektet så har jag praktik uppgifter som måste göras och de måste göras bra! Mina betyg kan hänga på just de uppgifterna så måste satsa på de oavsett om jag orkar eller inte. Ja vad har vi mer att erbjuda? Naturkunskap har jag också! Kanske 100 frågor som måste vara klart innan jul. Där måste jag också ge 110% för hela mitt betyg ligger på den uppgiften. Fast vem orkar sitta och skriva natur på kvällen efter en heldag med jobbiga små barn? Inte jag iallafall!!

Kom på det här nu när jag skriver att det är en månad kvar till jul och jag MÅSTE börja köpa julklappar, sånt orkar jag inte med sen när det är julhets. Vilket som betyder att jag måste ut på jakt och när ska jag hinna de???

Men hörni jag gnäller nog lite för mycket nu. Ville bara dela med mig utav att jag har massor att göra men ingen tid finns över. Vilket som gör det super svårt! Har ni något tips på hur jag kan hantera min stress heheh

Gillar

Kommentarer