Topp 5 bästa hårprodukter

Innehåller affiliate-länkar

1. En hårborste som du trivs med. När du borstar håret är det super viktigt att tänka på hur du gör det. Mitt bästa tips är att gå nerifrån och upp! Börja i topparna, få ur alla tovor. När du har gjort de kan du sedan gå upp till rötterna och borsta neråt. Då undviker du att håret kan gå av.

2. Hårolja, ta några droppar efter du har tvättat håret men även när det känns extra torrt. Du kommer att märka otroligt stor skillnad, dit hår kommer kännas mycket friskare och det kommer se finare ut. Tänk på att inte ta för mycket så det ser fettigt ut.

3. Använd alltid värmeskydd. Om du ska föna, platt eller locka ditt hår glöm inte värmeskydd. Det skyddar ditt hår mot onödigt slitage och de kommer att vara bra under en längre period.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

4. Ät vitaminer, det finns ett helt hav med olika sorter som är bra för just ditt hår. Det kan vara allt ifrån specifika hårvitaminer men även vardagliga vitaminer som har en positiv effekt på just håret.

5. Hårinpackning, förutom att använda balsam och schampoo när du tvättar håret kan det vara bra att unna sig en hårinpackning. Du kan använda de 1-2 gånger i veckan för att få en mjukgörande och skyddande effekt.

Gillar

Kommentarer

annawickell
annawickell,

Åh, jag VILLHÖVER en sån borste haha!!

nouw.com/annawickell
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag behöver också införskaffa mig en ny 😊
nouw.com/oliviamalm
amaliev
amaliev,

Gode tips! 🤩

nouw.com/amaliev