Tre materiella saker jag skulle vilja ha just nu

En av de tre saker jag vill ha just nu är en Zadig & Voltaire väska. Gud så snygg den är!! Första gången jag såg den var när jag och Moa fotade. Har inte kunna sluta tänka på den sen dess!! Kanske dags att jag unnar mig en nu ;)

Kanske låter skumt men nummer två är en säng. Jag vill mer än allt köpa en ny säng. Idag har jag en hundratjugo och den är liiiite för liten för två personer. Och sen har jag haft den ett tag så känner för att fräscha upp lite. Om jag hade några tusen liggandes hade jag köpt en på en gång! Titta vad drömigt det ser ut på bilderna jag hittade från WeHeartIt.

Sist men inte minst så är jag på jakt efter ett par svarta byxor med slits där nertill. Helst ett par kostymbyxor och lite längre än de på bilden. Jag såg att @linnahlborg hade ett par men jag hittar inte de :( Jag vill haaa!!

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januari-utmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här

Gillar

Kommentarer

Angelica ,

Fick massa inspo till vårt sovrum nu, så himla mysiga dom där sängarna såg ut!
angelicawahlin.se
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad kul att du fick lite inspo!!! De där sängarna är ju dröööömiga 😊
nouw.com/oliviamalm
moafidelie
moafidelie,
Sängen är verkligen någonting värt att prioritera! Men den faller ju ofta bort eftersom den kostar några tusen och man redan har en... 😚
nouw.com/moafidelie
oliviamalm
oliviamalm ,
Men visst håller med dig haha shoppar hellre kläder än en säng 😉
nouw.com/oliviamalm