Vad önskar jag mer av 2018 som jag saknat 2017?

Bättre hälsa - Under tvåtusensjutton hade jag en väldigt svajig hälsa både fysiskt och psykiskt. Jag var förkyld och sjuk väldigt ofta. Eller ja det var såpass att mina lärare ville ha läkarintyg och de tröttnade ganska snabbt på att jag var borta mycket. Jag hade enligt de väldigt hög frånvaro men i mina ögon är 92,3% giltig närvaro väääldigt bra! Vad kräver de egentligen?? Jag är trots allt bara en människa. Min psykiska hälsa har blivit bättre och bättre. Nu i slutet av året har det var riktigt jobbigt då jag slutade med mina tabletter. En vecka av rent helvete har jag gått igenom men jag hoppas att det snabbt försvinner och blir bättre!

Relation - Något jag var i stort behov av förra året var en relation med någon som brydde sig om mig, någon jag kunde umgås med och någon som gillade mig för den jag är. Jag hittade igen och tro mig jag letade med kikare. Tilliten till andra människor från min sida är på botten. Jag litar inte på många! Men asså killar ni suger! Steppa upp ert game lite!! Så när jag insåg att alla killar är skräp och inte ens värda att lägga tid på, dök Philip upp. Jag såg oss som vänner först men jag föll för honom ganska fort. Vi träffades i slutet av året, i oktober. Han är den finaste jag har idag. Och jag är så tacksam för att jag får vara med honom, han är världens bästa!!!

Äkta vänskap - Hmm vart ska jag börja?! Jag har alltid haft svårt för att lita på andra människor och jag har aldrig riktigt haft någon äkta vän. Visst man kan ha många kompisar men äkta vänner det finns det få av. Oavsett vad du säger så kan jag lova dig att det finns många falska vänner där ute i din vänskapskrets. Så jag önskar mig äkta vänner det här året!!

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här

Gillar

Kommentarer