Veckans lista

Lista lånad av @beattriicee

Veckans godaste: Det är ju helt klart brunchen på Trattorian. Så himla mysigt att få lite tid med familjen och ännu härligare med god mat. Jag skulle nog säga att det är ett av mina favorit ställen här i Stockholm. Ni kan läsa de inlägget HÄR

Veckans tråkigaste: Jag trodde att jag skulle få jobba torsdag och fredag denna veckan men det blev inte så. Tyvärr så kommer jag att vara sjukskriven ytligare en vecka till. Förhoppningsvis så är jag tillbaka efter de.

Veckans bästa: Antingen är det all shopping som jag har gjort eller att jag har hittat en serie på Cmore. Serien heter "Top dog" och den är så sjukt bra. Än så länge har det bara kommit ut tre avsnitt och jag är fast. Den finns tydligen också som bok och det kan vara så att jag har den här hemma undangömd. Ska jag våga läsa den?

Veckans längtan: Att få börja jobba igen... Jag har varit sjukskriven i snart åtta veckor och jag saknar mina rutiner, att få träna, umgås med vänner och så vidare. Jag hoppas att jag snart är tillbaka och att jag mår bättre så snabbt som möjligt. Jag blir mer motiverad när jag håller igång och får träffa människor.

Veckans aktivitet: Läsa bok, jag har som ni både har sett här på bloggen och på min Instagram blivit helt besatt av att läsa. Jag läser böckerna "After" som även finns som film. Herregud jag har nog aldrig läst en bok så snabbt eller ens varit intresserad av att vilja komma hem för att läsa.

Veckans jobb: Det har inte varit något jobb på förskolan på nästan två månader då jag är sjukskriven men mina sociala medier däremot! Wow jag har aldrig uppdaterat såhär mycket förut. Jag tycker att det är super kul! Så jag har jobbat väldigt mycket just den här veckan med kommande samarbeten. Håll utkik!
  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Alltid like morsomt å lese slike ukelister! 😃 Så koselige og fine bilder også! <3

nouw.com/amaliev
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad kul att du gillar de! <3 😊
nouw.com/oliviamalm
Ellendelin
Ellendelin ,

Åh gud vad roligt att du också gillar Top Dog! Den är så bra!!!!

nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Den är så så så bra!! 😊
nouw.com/oliviamalm