Veckans lista 45

Veckans mysigaste - Farsdag idag, jag gillar verkligen att visa uppskattning och fira mina nära och kära. Jag har varit hemma hela dagen och umgåtts med mina föräldrar. Tv stod på och där rullade fotboll, vi fikade och vi åt kycklingtacos till middag.

Veckans tjuvstart - Jag håller på att planera julklappar och jag längtar så otroligt mycket tills det är jul. Det är ju verkligen så himla mysigt och en härlig högtid!

Veckans energikick - Musik! Jag har lyssnat på musik varje dag och det ger mig så otroligt mycket energi och jag blir så glad. Det är sjukt hur positivt påverkad man kan bli av just musik.

Veckans fundering - Om jag ska börja träna snart igen. Jag har varit ifrån gymmet väldigt länge nu och jag tror att det är dags att börja snart igen. Tror jag skulle må bra av det!

Veckans bästa - Min helg helt klart! Jag har umgåtts med mina föräldrar, ätit gott, badat, handlat, tittat på gamla bilder och bara varit. Det är så himla betydelsefullt för mig! Sen middagen med tjejerna! Vi gjorde hemmagjord pizza, drack vin, spelade spel, lyssnade på musik och snackade massa skit. Vi hade så himla roligt och jag hade gjort vad som helst för att få ha en sån härlig kväll varje helg.

Veckans godaste - Helt klart kladdkakan som jag åt igår. Asså mums!

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Verkligen dags för mig att börja planera julklappar nu också!

nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,
Det är ju så himla mysigt 😊
nouw.com/oliviamalm
amaliev
amaliev,

Så fin liste! 🤩

nouw.com/amaliev
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst är den bra! 😊
nouw.com/oliviamalm