Vem är Olivia Malm

Hej bästa ni! Jag har fått så mycket mer läsare här på bloggen vilket som är så himla roligt! Tack för att ni läser och tar del av min blogg. Jag uppskattar de så mycket. Därför tänkte jag skriva ett inlägg om mig själv.

Olivia Malm heter jag, 21 år och bor i Stockholm. Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar men börjar sakta men säkert att leta efter en lägenhet. Ska bli så spännande att bli vuxen på riktigt och skaffa mitt egna.

Jag jobbar heltid på en förskola och herregud vad roligt det är. Att få umgås med barn hela dagarna är så underbart, de är så glada och roliga. De ger så mycket energi. Jag jobbar också deltid med bloggen. Det finns inget annat som jag brinner för lika mycket som för bloggen. Fota, skriva inlägg, redigera allt som har med bloggen att göra är så kul! I framtiden ska jag jobba bloggen, så är de bara.

På fritiden brukar jag umgås med familj, vänner och pojkvän. Är så otroligt tacksam över att jag har så fina människor i mitt liv! Äta massvis med mat gör jag, träna på gym och lyssna mycket på musik.

Jag älskar att hitta på saker, helst hela tiden varje dag. Desto mer saker jag har planerat desto bättre. Jag gillar att träffa nya människor och försöka vara lite spontan. Tror man växer som person på så sätt.

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Så himla kul att få veta mer om dig vännen, du verkar vara en så himla fin och go tjej ska du veta! Stor kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Filippaalexen
Filippaalexen,
Du verkar va en så snäll o fin tjej!!!🥰
nouw.com/filippaalexen